دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 673 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 58 |
بیمه گونهای مدیریت ریسک است.
•بیمه عبارت است از سازوکاری برای انتقال ریسک یا احتمال بروز خطر. در تعریف حقوقی : بیمه عبارتست از قراردادی که به موجب آن یک طرف (بیمه گر) تعهد می کند در ازای پرداخت وجه یا وجوهی از طرف دیگر(بیمه گذار) در صورت وقوع یا بروز حادثه خسارت وارده بر او را جبران نموده یا وجه معینی را بپردازد. متعهد را بیمه گر، طرف تعهد را بیمه گذار و وجهی را که بیمه گذار به بیمه گر می پردازد حق بیمه و آنچه را که بیمه می شود موضوع بیمه نامند. بیمه دارای انواع و اقسام مختلفی است که عبارتند از بیمه های اجتماعی و بیمه های بازرگانی . •بیمه یکی از بهترین شیوه های مدیریت ریسک می باشد (انتقال ریسک به دیگری) .
بیمه دارای اصل های فراوانی است که عبارتند از :
•1- اصل حداعلای حسن نیت : حسن نیت در هر قراردادی از ارکان اصلی است اما در بیمه این اصل باید به صورت حد اعلای خود وجود داشته باشد یعنی دو طرف قرارداد نه تنها هیچ چیزی را از یکدیگر مخفی نکنند بلکه (مخصوصا بیمه گذار) هر نکته ای را کا در تشخیص کیفیت ریسک و قرارداد وجود دارد به یکدیگر بدون درخواست طرف مقابل بگویند . این اصل فقط در ابتدای قرارداد لازم الاجرا نیست بلکه باید در تمام مدت قرارداد به آن توجه شود. •2- اصل غرامت 3- اصل نفع بیمه ای 4- اصل مشارکت 5- اصل علت نزدیک
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 89 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه و خلاصه ای از طرح
فهرست مطالب
جداول و محاسبات مربوطه
موضوع و معرفی طرح
هزینه تجهیزات
ظرفیت
سرمایه گذاری کل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهیلات
دوره بازگشت سرمایه
اشتغال زایی
فضای موردنیاز
تعداد و هزینه نیروی انسانی
استانداردهای مربوطه
بازارهای داخلی و خارجی
توجیه فنی و اقتصادی طرح
عرضه کنندگان و ...
مناسب برای:
- اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوزهای لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 70 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه:
بلدرچین در قرن یازدهم میلادی در ژاپن و یا چین اهلی شده است .در ژاپن
از سال 1910 میلادی به بعد برای استفاده از تخم و گوشت به طرز
وسیعی پرورش و از راه اصلاح نژاد گله های گوشتی و تخمی بدست آمده
است.
امروز نیز در ژاپن مصرف آن بسیار قابل توجه می باشد. بغیر از ژاپن
،کشورهای انگلستان ، فرانسه ، آلمان ، روسیه ،ایتالیا ، چین و هنگ کنگ
در این زمینه فعالیتهای تولیدی دارند.
بلدرچین حیوانی است با خصوصیت پرندگان وحشی شکاری بسیار پرجنب
و جوش و متحرک ولاجرم باید در وضعیتی قرار گیرد که امکان پرواز و خیز
داشته باشد. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئینهای
پرندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است همچنین بسیاری از انواع
اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پرندگان یافت نمی شود در گوشت این
پرنده موجود می باشد.
در زمان بیرون آوردن جوجه از تخم ، وزنش 7 گرم است. با تغذیه اصولی و
مناسب وزنش در سن 5 ، 6 هفتگی موقع کشتار به 150 گرم می رسد و
وزن گوشت خالص و تمیز 120 گرم می باشد . لذا بدلیل رسیدن به وزن
مطلوب در 55 روزگی معمولا کشتار میشود تا وزن 150 گرم گوشت خالص
را بدست آورند.
وزن تخم بلدرچین تقریبا 10 گرم است در مقایسه با تخم مرغ از نظر مواد
غذایی غنی تر است و با در نظر گرفتن پانزده B اینکه 5 عدد تخم بلدرچین
با یک تخم مرغ برابری می کند اما فسفر آن 5 برابر ، آهن 8 برابر ، ویتامین
12 B برابر تخم مرغ می باشد.
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 7089 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 61 |
- اطلاعات کلی
شرایط کار کرد
پلاک های دستگاه
ادوات کنترلی موجود
۲ - تحویل دستگاه شرایط انبارش
۳ حمل و نقل
تعیین اوزان دستگاه
دستورالعملی بلند کردن
۴ - نصب
۵ - مونتاژ دستگاه
مقدمه
اتصال قسمت های مختلف
نیازمندی های نصب قطعات فن
۶ - راه اندازی اتصالات کانال
لوله کشی و اتصالات
کویل لوله کشی تبریدی
توصیه های کلی در مورد لوله کشی تبریدی
کابل کشی و اتصالات الکتریکی
۷ لیست بازبینی نصب بازبینی های قبل از راه اندازی
۸ - تعمیر و نگهداری دوره ای
فیلتر ها
فن ها
یاتاقان و الکترو موتور فن
شستشوی کویل
یخ زدگی کویل
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 77 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه:
نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل
توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده
بهینه از امکانات موجود را بیش از پیش مینماید. بطور کلی افزایش تولید
محصولات کشاورزی به دو طریق میسر میباشد ،یکی از طریق افزایش
سطح زیر کشت و دیگری افزایش عملکرد محصول در واحد سطح. روش اول
بنابر دلایل فوقالذکر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تکنولوژیهای
جدید نسبت به افزایش میزان تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید
صیفیجات گلخانه ای یکی از مصادیق تولید بیشتر در سطح کمتر میباشد.
یکی از محصولاتی که در کشت گلخانهای صیفیجات مورد توجه قرار گرفته
است، خیار تیریپلوئید میباشد که هر بوته آن در یک دوره کشت به طور
متوسط بیش از بیست و دو کیلو گرم محصول تولید مینماید. بذر این خیار
هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوکارپ ( بدون تخم ) و قلمی خواهد بود. به
دلیل مسدود بودن محیط ، کنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و
همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود
شش ماه به طول میانجامد. در این دوره محصول هر سه روز یک بار قابل
چیدن است.
کشت صیفی جات در گلخانه به صورت ردیفی و آبیاری به روش قطره ای
صورت میگیرد . فاصله کاشت بذر در روی ردیف ها 15 تا 20 سانتیمتر و
فاصله ردیفها از یکدیگر 80 تا 100 سانتیمتر در نظر گرفته میشود. دمای
مناسب گلخانه برای رشد مطلوب بوته ها 22 تا 28 درجه سانتیگراد بوده
و بایستی توجه داشت که افزایش بیش از حد رطوبت نسبی در گلخانه
باعث تشدید بروز و گسترش امراض قارچی گوناگون میگردد. بدیهی است
که در صورت مشاهده نشانه های بیماری بایستی سریعا نسبت به
سمپاشی و کنترل آن با سموم قارچ کش مناسب اقدام نمود.