دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 66 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و
پرورش یافته و بخشی از نیاز غذایی وی را تامین نمایند، گرچه در سالهای
اخیر جایگزینهایی برای گوشت قرمز معرفی شده ولیکن طعم ومزة گوشت
کماکان این محصول را بدون رقیب نگهداشته است. با عنایت به اینکه
جمعیت دامی یک کشور سرمایه ملی محسوب می گردد تداوم تولید و
استفاده صحیح از فراورده های آن حیاتی می باشد. بنا بر این تولید گوشت
قرمز باید چنان باشد که علاوه بر امکان تداوم تولید، صیانت از جمعیت
دامی کشور را بعنوان یک سرمایة ملی و استفادة بهینه از فرآورده های آن
را میسر سازد.
افزایش جمعیت کشور در سالهای اخیر و به تبع آن افزایش مصرف فرآورده
های غذایی موجب شده است که روشهای سنتی استحصال مواد غذایی
اعم از کشاورزی و دامداری کارآیی خود را از دست بدهند. از سوی
دیگر با توجه به نیاز حیاتی انسان به پروتئین وهمچنین سیاستهای دولت
جمهوری اسلامی مبنی بر لزوم خودکفایی و عدم وابستگی به بیگانگان در
تامین مواد غذایی اساسی مورد نیاز شهروندان،درگام نخست و دستیابی
به بازار های خارجی منطقه ای و فرا منطقه ای، در گام بعدی، بکارگیری
روشهای علمی نوین اهمیت روزافزونی یافته است.
طرحهای دامپروری خصوصا پرورش گاو و گوسفند با روشهای علمی و
درقالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید
اقتصادی و بهداشتی فراورده های دامی را فراهم می آورد. با اجرای این
گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین دامی جوامع در حال رشد، راندمان تولید
افزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه
به عمل می آید مضافاً اینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی
معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت. ضمن اینکه این طرح
دارای این قابلیت میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله
اجرا درآید.
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 69 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و
پرورش یافته و بخشی از نیاز غذایی وی را تامین نمایند، گرچه در سالهای
اخیر جایگزینهایی برای گوشت قرمز معرفی شده ولیکن طعم ومزة گوشت
کماکان این محصول را بدون رقیب نگهداشته است. با عنایت به اینکه
جمعیت دامی یک کشور سرمایه ملی محسوب می گردد تداوم تولید و
استفاده صحیح از فراورده های آن حیاتی می باشد. بنا بر این تولید گوشت
قرمز باید چنان باشد که علاوه بر امکان تداوم تولید، صیانت از جمعیت
دامی کشور را بعنوان یک سرمایة ملی و استفادة بهینه از فرآورده های آن
را میسر سازد.
افزایش جمعیت کشور در سالهای اخیر و به تبع آن افزایش مصرف فرآورده
های غذایی موجب شده است که روشهای سنتی استحصال مواد غذایی
اعم از کشاورزی و دامداری کارآیی خود را از دست بدهند. از سوی دیگر با
توجه به نیاز حیاتی انسان به پروتئین وهمچنین سیاستهای دولت جمهوری
اسلامی مبنی بر لزوم خودکفایی و عدم وابستگی به بیگانگان در تامین
مواد غذایی اساسی مورد نیاز شهروندان،درگام نخست و دستیابی به بازار
های خارجی منطقه ای و فرا منطقه ای، در گام بعدی، بکارگیری روشهای
علمی نوین اهمیت روزافزونی یافته است.
طرحهای دامپروری خصوصا پرورش گاو و گوسفند با روشهای علمی و
درقالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید
اقتصادی و بهداشتی فراورده های دامی را فراهم می آورد. با اجرای این
گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین دامی جوامع در حال رشد، راندمان تولید
افزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه
به عمل می آید مضافاً اینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی
معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت. ضمن اینکه این طرح
دارای این قابلیت میباشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا
درآید.
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 1160 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 128 |
فهرست مطالب
مقدمه
مرور کلی مدولها
تشکیل گروه WSP
توصیف سیستم تامین آب
شناسائی خطرها و رویدادهای مخاطره آمیز و ارزیابی ریسک ها
تعیین و اعتبار بخشی معیارهای کنترل، ارزیابی مجدد و اولویت بندی ریسک ها
توسعه، اجرا و نگهداری یک برنامه بهبود و ارتقاء
تعریف پایش معیارهای کنترل
اعتبار سنجی کارایی WSP
تدارک دستورالعمل های مدیریتی
توسعه برنامه های پشتیبانی
برنامه ریزی و انجام بازبینی دورهای WSP
بازنگری WSPپس از یک حادثه
منابع و اطلاعات بیشتر
واژه نامه
دسته بندی | مکانیک |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 2957 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 93 |
فهرست:
چکیده
فصل
مقدمه
خوردگی رخداد و مفاهیم
حالات و شرایط ایجادکننده خوردگی
لزوم جلوگیری از خوردگی
مسائل اقتصادی کنترل خوردگی
فصل
مقدمه
اصول الکتروشیمی پدیده خوردگی
خوردگی گالوانیکی
خوردگی الکترولیتی
فعل و انفعالات شیمیایی فرآیند خوردگی در شبکه های آبرسانی
محاسبه مقدار خوردگی
مواد خوردگی گالوانیکی
پلاریزاسیون قطبی سازی و کم اثر پذیرسازی
مدلهای خاص خوردگی در شبکه های آبرسانی
فصل
مقدمه
اثرات محیطهای شیمیایی بر مواد رایج لولههای آب
لوله چدنی نشکن و آهن خاکستری
لوله فولادی
لوله مسی
لوله استوانهای بتنی
لوله آزبست سیمان
لوله ترموپلاستیک
جریانهای سرگردان
پتانسیل لوله به خاک
خوردگی شبکه آبرسانی، فهرست
دفتر مدیریت مصرف و نظارت بر کاهش آب بدون درآمد
شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور
محدوده جریان و جریان خطی
گرادیانهای ولتاژ زمین
فصل
مقدمه
پوشش گذاری
خواص معمول پوشش ها و لایه ها
خواص ویژه پوشش ها و لایه های رایج
حفاظت کاتدی
سیستمهای آند فنا شونده
سیستمهای جریان موثر
تداخل سیستم حفاظت کاتدی و جریان سرگردان
انتخاب مواد
بهسازی خاک
روشهای حفاظتی برای لوله هایی با مواد خاص
لوله فولادی
لوله مسی
لوله استوانه ای بتنی
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مدیریت ارتباط با مشتری چیست؟
نوعی استراتژی کسب و کار است که هدفی فراتر ازتوجه به حجم معاملات دارد و نتیجه ان نیل به سود اوری بیشتر برای سازمان و افزایش رضایت مشتری است .
ایجاد ارتباط با تک تک مشتریان ارزشمندازطریق استفاده موثر از اطلاعات حساب او((kotler,2003.
nCRMواژه ای برای مجموعه متدولوژیها و فرایند ها و نرم افزارها و سیستم هایی استکه به موسسات و سازمان ها در مدیریت موثر و سازمان یافته ارتباط با مشتریانشان کمک می کند((bernett:2001
زمینه های ظهورCRM
.1مشتری به عنوان یکی از کالا های مهم سازمان است.
.2مشتری عاملی است که می توان ان را تحت کنترل قرار داد.
.3هزینه جایگزین کردن مشتری بیشترازهزینه برقراری و حفظ رابطه با مشتری است.
.4مشتری راضی باعث جذب دیگر مشتریان می شود.
اهداف CRM
.1افزایش در امد حاصل از فروش.
.2بهبود میزان موفقیت.
.3کاهش هزینه های اداری و بازار یابی .
.4شناسایی ارزشهای خاص هر بخش از مشتریان.
.5ارایه محصولات صحیح در زمان صحیح از طریق کانالهای صحیح به هر مشتری.
.6حفظ مشتری و اکتساب مشتری جدید.
(Burrnet:2001)
فایل پاورپوینت 16 اسلاید